welcome to afif haikal official blog

I made this blog just for fun ! To all readers =ENJOY != .




about blogger

My photo
skudai,johor, johor darul ta`zim, Malaysia
-Study kat University Of Oxford -Law Degree *tolong jangan pecaye, aku tipu je . :D

Tuesday, August 3, 2010

fucking damn SCHOOL!! shit!!!

tomorrow my hair will look like very neat!!

actually bukan neat, tapi macam budak pentol!!


skola ntah ape-ape je la nk potong rambut budak ikut suke hati dia je.
rambut yg pendek dia suruh pendek lagi.. adoiii....:(

rmbut aku bru je mnggu lepas potong dia ckp panjang lagi..
kalau dia nak potong rambut budak free2 tak pe la jugak,ini dia suruh budak bayar and kalau tak nak bayar atau potong diaorg terus buang skola...

nak tak nak kene la potong jugak....

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

video bar

Loading...