welcome to afif haikal official blog

I made this blog just for fun ! To all readers =ENJOY != .




about blogger

My photo
skudai,johor, johor darul ta`zim, Malaysia
-Study kat University Of Oxford -Law Degree *tolong jangan pecaye, aku tipu je . :D

Monday, January 3, 2011

kerja-kerja !

Hari ni aku pegi applied keje kat WATSONS personal care store..




tp x tau lah dapat ke tidak . Harap2 dapat lah, kalo x dapat.... aku peduli ape ! aku nak jugak ! HAHHA .

p/s : kalau x dapat jadi mcm dr. rozmey yg cute tu, jadi mcm julian assange pon ok gak .

azam tahun baru .

title kat atas ni agak poyo sikit, tp aku peduli ape ! HAHHA
tahun lepas azam aku nak kumpul duit sampai bole beli ferrari f430 macam yang kat bawah ni .




tapi xkesampaian, so aku cancel je azam taon lepas . azam baru aku skarang plak nk carik keje sampai dapat . amacam ? berjaya x ayat ? ade macam dr. Rozmey x ? HAHAH




cubalah produk sy, rambut anda akan cantik seperti rambut sy . WTF !

bagai monyet dapat cheese burger .


tamat lah sudah SPM......









rasa lepas abis SPM mmng seronok cam makan cheese burger cecah sambal belacan .fuhh!! haha . dari pagi sampai malam aku enjoy sampai x ingat dunia . tapi.........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sekarang aku x tau nak buat ape ngn idop aku, mak aku soh keje aku malas, soh tolong dia pon malas. Aku rasa kalo lg 2,3 ari aku cam gini sah2 kene halau rumah . HAHHA .

video bar

Loading...