welcome to afif haikal official blog

I made this blog just for fun ! To all readers =ENJOY != .




about blogger

My photo
skudai,johor, johor darul ta`zim, Malaysia
-Study kat University Of Oxford -Law Degree *tolong jangan pecaye, aku tipu je . :D

Wednesday, September 29, 2010

ketupat dan rendang

selamat hari raya kepada semua.......:D
MAAF ZAHIR & BATIN

Raya 2010 mmng seronok, sampai lupe 23 SEP ni aku kene duk dalam dewan amik paper SPM.. hahha...raya lain, SPM lain lah bro.. mana boleh campur aduk..

sooo..... kita enjoy!! dan tunggu result SPM yang 'cantik'..HAHAHA





Monday, August 30, 2010

happy birthday Malaysia!!!





selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke-53 tahun kepada manusia-manusia yang beranak kat malaysia yang indah ni.Sebenarnya kita kena rasa diri kita ni sangat bertuah sebab mak kita beranakan kita kat malaysia.Pasal ape...kita lahir2 je dah ade segala2nya depan mata,tak payah susah-susah nak kena berperang dengan orang jepun yang berjiwa atau berhati sundal!!tak payah susah2 nak kena dengar cakap mat salleh yang kuat tipu.. pusing situ pusing sini, last2 sape yg rugi??....hmmm
fikir-fikirkan lah...

Cakap banyak2 pun tak boleh buat ape jugak, bende tu semua dah jadi history..Kat sekolah, sejarah aku pun bukanlah bagus sangat, selalu lah jugak fail..hehe
so.. selamat hari merdeka lah yee...

Friday, August 20, 2010

selamat berpuasa!!


salam ramadan kepada seluruh umat islam didunia..

SILA JANGAN PONTENG PUASA!!
*kalau x puasa kena naik van jenazah..hehe
malu beb..

Tuesday, August 3, 2010

fucking damn SCHOOL!! shit!!!

tomorrow my hair will look like very neat!!

actually bukan neat, tapi macam budak pentol!!


skola ntah ape-ape je la nk potong rambut budak ikut suke hati dia je.
rambut yg pendek dia suruh pendek lagi.. adoiii....:(

rmbut aku bru je mnggu lepas potong dia ckp panjang lagi..
kalau dia nak potong rambut budak free2 tak pe la jugak,ini dia suruh budak bayar and kalau tak nak bayar atau potong diaorg terus buang skola...

nak tak nak kene la potong jugak....

Saturday, July 31, 2010

program motivasi

Program motivasi smk damai jaya di UTM skudai untuk calon pmr/spm.Lebih kurang 100 org pelajar kot yg ade kat situ (including me) dan dikawal atau 'diawasi' oleh lebih kurang 30 org fasilitator.

The most exciting part is there are no ceramah2 yg membuatkan calon mengantok dan jadual aktiviti penuh dengan perkara2 yg seronok!

There are several pieces of gambar yg sempat diambil..

1)

2)


3)

4)

5)

6)

Tuesday, July 20, 2010

bored!!

i)

ii)

iii)

iv)


art on face.. HAHAH

*If I get bored I always do this

Friday, July 16, 2010

assalamualaikum.




emmm... nak cakap ape hah..
oke la, mula-mula cite pasal si writer ni dulu lah..


firstly,nama sye AFIF HAIKAL BIN HANIFA.umo? genap 17 tahun pada 09-12-2010..
still skolah lgi di smk damai jaya(sekolah yang 'terbaik')..pasal ape 'terbaik'?? pasal peraturan ketat nk mampos,mcm dalam penjara pon ade! ini x bole, itu x bole.huh..
Tutup cite pasal skola 'terbaik'.

parents: MAHAZAM BT MOHAMMAD & HANIFA BIN HAMZAH

adik beradik? abang kepada 3 orang adik (2 laki 1 perempuan)..

video bar

Loading...