welcome to afif haikal official blog

I made this blog just for fun ! To all readers =ENJOY != .




about blogger

My photo
skudai,johor, johor darul ta`zim, Malaysia
-Study kat University Of Oxford -Law Degree *tolong jangan pecaye, aku tipu je . :D

Saturday, July 31, 2010

program motivasi

Program motivasi smk damai jaya di UTM skudai untuk calon pmr/spm.Lebih kurang 100 org pelajar kot yg ade kat situ (including me) dan dikawal atau 'diawasi' oleh lebih kurang 30 org fasilitator.

The most exciting part is there are no ceramah2 yg membuatkan calon mengantok dan jadual aktiviti penuh dengan perkara2 yg seronok!

There are several pieces of gambar yg sempat diambil..

1)

2)


3)

4)

5)

6)

Tuesday, July 20, 2010

bored!!

i)

ii)

iii)

iv)


art on face.. HAHAH

*If I get bored I always do this

Friday, July 16, 2010

assalamualaikum.




emmm... nak cakap ape hah..
oke la, mula-mula cite pasal si writer ni dulu lah..


firstly,nama sye AFIF HAIKAL BIN HANIFA.umo? genap 17 tahun pada 09-12-2010..
still skolah lgi di smk damai jaya(sekolah yang 'terbaik')..pasal ape 'terbaik'?? pasal peraturan ketat nk mampos,mcm dalam penjara pon ade! ini x bole, itu x bole.huh..
Tutup cite pasal skola 'terbaik'.

parents: MAHAZAM BT MOHAMMAD & HANIFA BIN HAMZAH

adik beradik? abang kepada 3 orang adik (2 laki 1 perempuan)..

video bar

Loading...