welcome to afif haikal official blog

I made this blog just for fun ! To all readers =ENJOY != .




about blogger

My photo
skudai,johor, johor darul ta`zim, Malaysia
-Study kat University Of Oxford -Law Degree *tolong jangan pecaye, aku tipu je . :D

Monday, August 30, 2010

happy birthday Malaysia!!!





selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke-53 tahun kepada manusia-manusia yang beranak kat malaysia yang indah ni.Sebenarnya kita kena rasa diri kita ni sangat bertuah sebab mak kita beranakan kita kat malaysia.Pasal ape...kita lahir2 je dah ade segala2nya depan mata,tak payah susah-susah nak kena berperang dengan orang jepun yang berjiwa atau berhati sundal!!tak payah susah2 nak kena dengar cakap mat salleh yang kuat tipu.. pusing situ pusing sini, last2 sape yg rugi??....hmmm
fikir-fikirkan lah...

Cakap banyak2 pun tak boleh buat ape jugak, bende tu semua dah jadi history..Kat sekolah, sejarah aku pun bukanlah bagus sangat, selalu lah jugak fail..hehe
so.. selamat hari merdeka lah yee...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

video bar

Loading...