welcome to afif haikal official blog

I made this blog just for fun ! To all readers =ENJOY != .




about blogger

My photo
skudai,johor, johor darul ta`zim, Malaysia
-Study kat University Of Oxford -Law Degree *tolong jangan pecaye, aku tipu je . :D

Monday, January 3, 2011

azam tahun baru .

title kat atas ni agak poyo sikit, tp aku peduli ape ! HAHHA
tahun lepas azam aku nak kumpul duit sampai bole beli ferrari f430 macam yang kat bawah ni .




tapi xkesampaian, so aku cancel je azam taon lepas . azam baru aku skarang plak nk carik keje sampai dapat . amacam ? berjaya x ayat ? ade macam dr. Rozmey x ? HAHAH




cubalah produk sy, rambut anda akan cantik seperti rambut sy . WTF !

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

video bar

Loading...